Smycken gjorda för dig -

Vi jobbar med det som är äkta. På riktigt. Som en handgjord ring av återvunnet guld, omsorgsfullt skapad i vår verkstad i Malmö. Som att vi lyssnar och lär oss förstå hur just du vill ha det. Ringar till en stor dag i livet. Ett smycke till någon när och kär - eller till dig själv. Oavsett vilket så värdesätter du att det är äkta och personligt. 

Egen smed är guld värd –

Omarbetning av äldre guldsmycken, att återskapa och ta tillvara. Nytillverkningar och reparationer. Våra guldsmeder kan hjälpa dig med det mesta. Vi vill att din vision och vår kunskap ska gå hand i hand. Det guld och silver vi skapar i är alltid återvunna metaller. Ett kretslopp som är självklart för oss. Lika självklart som att de diamanter och ädelstenar vi använder alltid är konfliktfria. 

Dahlgrens egna -

Våra egna varumärken är vi extra stolta över - You So Fine, Älskad och BeMarcAble. De finns bara hos oss. Vi har sedan lagt till några externa varumärken. Noga utvalda som kompletterar vårt egna väl. Som ringar från familjeföretaget Guldbolaget i Småland. Anpassade och tillverkade efter just dina önskemål och din budget. 

Vi finns här för dig -

Anette och Maja. En ägare & visionär och en guldsmed. Med våra gemensamma kunskaper och erfarenheter vägleder vi dig på bästa sätt. Vi finns här för dig. På riktigt. Från den 1/11 2023 på Kärleksgatan 6 i stället för 8. Fortfarande på samma fina gata och på samma ljuvliga Davidshall. 

Tre medarbetare skrattar